impressumkartsnickeri

Andre Krogmann
Hauptstr. 5
23847 Schürensöhlen
Tyskland

Tel.: 0049 151 10410972
E-Mail: Info@kartsnickeri.se

Umsatzsteuer-ID:
DE321070815

Garanti


Informationen på våra hemsidor har sammanställts och kontrollerats med största försiktighet. kartsnickeri kan emellertid inte garantera för fullständighet, korrekthet, aktualitet eller lämplighet för specifika ändamål. Användning av innehållet som tillhandahålls på webbplatsen sker på egen risk av användaren.


Ansvarsfriskrivning för externa referenser och länkar


kartsnickeris webbplatser innehåller länkar till tredje parters webbplatser ("externa länkar"). Dessa webbplatser är föremål för de respektive aktörernas ansvar. kartsnickeri kontrollerade det externa innehållet för förekomsten av eventuella lagöverträdelser när den första länken gjordes . Vid den tidpunkten kunde inga rättsliga överträdelser noteras. kartsnickeri har ingen inverkan på nuvarande eller framtida design eller innehållet på de länkade webbplatserna. Inställningen av externa länkar betyder inte att kartsnickeri tilldelar innehållet bakom referens eller länk. Konstant kontroll av de externa länkarna är inte rimligt att förvänta av kartsnickeri utan påtagliga tecken på lagliga överträdelser. Men vid eventuella rättsliga överträdelser raderas sådana externa länkar omedelbart.


Upphovsrätt


kartsnickeris webbplats har innehåll som illustrationer, foton, grafik och text. Dessa är egendom till kartsnickeri och skyddas enligt bestämmelserna om upphovsrättslagar och på grund av personliga rättigheter enligt tysk och internationell rätt. kartsnickeri tillåter utan samtycke endast visning och nedladdning av allt innehåll på sina webbplatser för privat bruk, såväl som för andra, icke-kommersiella ändamål, förutsatt att inga innehållsändringar görs. Att sälja kopior eller annan kommersiell användning är inte tillåtet.